Eten in Bad Bentheim een saaie belevenis?

Absoluut niet! Wie denkt dat de Duitse keuken alleen maar Schnitzel is met gebakken aardappelen, vergist zich absoluut! Want bij Restaurant Mont in Bad Bentheim staan de allerfijnste gerechten op het Eten in Bad Bentheimmenu. En niet alleen kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, ook de omgeving is nog eens een waar avontuur. Voor alle liefhebbers op het gebied van cultuur, vakantie en ontspanning is wel iets te beleven. U zult zich geen moment vervelen. Het restaurant biedt u tevens de gelegenheid om feestelijke activiteiten te organiseren. Aan u de keuze, want de klant is koning.

Een uitgelezen biologisch menu

Een maaltijd in Bad Bentheim betekent niet alleen heerlijk eten. Het betekent ook dat u een keuze hebt uit verschillende kwaliteitswijnen. U kunt allerlei verrassende gerechten verwachten op uw bord. Zo hebt u de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten gemaakt van voornamelijk biologische producten.
Wat dacht u bijvoorbeeld van

  • Een heerlijke krabcocktail, een carpaccio of een speciale perziksalade met camembert?
  • Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld een biologische weidelamgoulash nemen of een biologische runderfilesteak
  • Verschillende nagerechten waaronder een overheerlijke pannacotta of een crème Brulee

En om het allemaal nog mooier te maken worden er tijdens de feestdagen nog specialere menu’s samengesteld.

Goed uitzicht op de koks

Eten in Bad Bentheim betekent ook dat u grote kans hebt om uitzicht te hebben op de bereiding van uw maaltijd. De meeste tafels staan namelijk vlak bij de keuken die grotendeels open is. Alle gerechten in Bad Bentheim wordt handgemaakt en met zorg bereid voor u. Zelfs het overheerlijke brood wordt dagelijks met zorg voor u gebakken. Het biologische vlees heeft een prachtige diep donkere kleur en is sappig van smaak. U zult achteraf het gevoel hebben dat uw smaakpapillen nog dagen terugdenken aan dit gastronomische avontuur. Wanneer u een chique diner wilt geven is dit voor u een uitgelezen kans om tevoorschijn te komen met uw goede smaak.

Veelzijdige historische stad

Verder is het natuurlijk prachtig vertoeven in de omgeving van Bad Bentheim. Het heuvellandschap biedt mogelijkheden tot recreatie zoals wandelen en fietsen te over. De natuur is er prachtig. En wat dacht u van het stadje zelf met de mooie oude burcht. Zo vlak over de grens is er toch heel wat te beleven in dit kleine stadje. Want zowel in de zomer als in de winter kunt u er genieten van allerlei evenementen. U kunt bijvoorbeeld uw diner in Bad Bentheim koppelen aan de jaarlijkse kerstmarkt. Deze is zeker een bezoekje waard. En er zijn ridderspelen en theatervoorstellingen. Maar ook is dit stadje bekend om zijn kuuroord. Kortom, genoeg redenen om eens de grens een klein stukje over te steken