Nationale Handels Academie Opleiding In Suriname!

In Suriname zijn er niet veel scholen waarbij er wordt gewerkt met een erkende diploma en vooral niet waar u de mogelijkheid krijgt om thuis te studeren. Gelukkig biedt de Nationale Handels Academie (NHA) dit aan. NHA is daardoor de voordeligste opleidingen van Suriname. beoordelingen

Bij NHA bepaalt u zelf wanneer, hoe en waar u studeert. Bovendien kunt u iedere dag van het jaar starten. U kunt kiezen uit maar liefst 400 cursussen en opleidingen. Inschrijvingen en betalingen geschieden in Suriname. Het cursusgeld dient op voorhand in één keer betaald te worden. NHA maakt kwalitatief onderwijs in Suriname voor iedereen betaalbaar. Vandaag inschrijven betekent dus dat u binnen enkele dagen kunt starten.

Erkend door het ministerie van onderwijs
De NHA is erkend/aangewezen door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen in Nederland op grond van de WEO en de WEB en de WHW voor zover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt.
Deze kwaliteitserkenning in Nederland zorgt ervoor dat de kwaliteit van onderwijs in Suriname gegarandeerd van een hoog niveau is.
In Suriname bent u hierdoor verzekerd van cursussen en opleidingen van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding door gediplomeerde docenten en een optimale service.

Altijd uw eigen studietempo
Een thuisstudie van de NHA is bijzonder efficiënt. U kunt dus comfortabel thuis studeren wanneer het u uitkomt. Uw persoonlijke leraar past zich volledig aan uw tempo aan. Per post of via internet heeft u contact met uw eigen docent. Samen werkt u naar het officieel erkende diploma toe.

Complete studiepakketten
Je hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan. Alles wat bij de cursus of opleiding hoort, krijg je automatisch thuis gezonden door de NHA (tenzij het anders is aangegeven). Ook de fraaie opbergmappen voor lessen, eventuele boeken en cd’s zijn bij het lesgeld inbegrepen. En alles blijft jouw eigendom!

NHA Opleidingen

  • Master opleiding
  • HBO opleiding
  • MBO/ VMBO/ HAVO/ VWO opleiding
  • Taalcursussen
  • Beroepscursussen
  • Start je eigen zaak
  • Hobby en vrije tijd

NHA examens

NHA examens worden in Paramaribo afgenomen.

Start vandaag nog met een cursus of opleiding bij NHA. Als u zich nu inschrijft, ontvangt u bovendien een gratis XL Tablet met de cursus Timemanagement!

U kunt dus gerust een opleiding doen bij NHA. Indien u de reviews na leest kunt ook merken dat de cursisten dit succesvol hebben doorlopen.

Contact:

  • U kunt bellen op het telefoonnummer:             +597 443198

Bezoekadres:
NHA Suriname
Kwattaweg 233
Paramaribo, Suriname