Ook Uw Bedrijf Heeft Een Ajax Alarmsysteem Nodig! Less hier waarom!

Natuurlijk wil je inbraak en andere lastige situaties voorkomen. Daarom ga je op zoek naar een beveiligingssysteem. Je besluit om te kiezen voor een ajax-draadloos-witAjax Alarmsysteem. Met het veelzijdige Ajax Alarmsysteem kunnen inbraken en andere lastige situaties worden voorkomen. Dit alarmsysteem kan met je smartphone of tablet via een app worden aangestuurd. Je kunt ervoor kiezen om het Ajax Alarmsysteem op een alarmcentrale aan te sluiten. Een andere mogelijkheid is het in eigen beheer houden van dit alarmsysteem met melders, sensoren en camera’s. Met dit alarmsysteem kunnen zelfs der zonneschermen worden bediend.

Smart en veelzijdig

Een Ajax alarmsysteem is smart en veelzijdig. Het alarmsysteem biedt zowel in als rondom je woning of bedrijf veel hulp. Het aansluiten en instellen van sensoren doe je via een app vanuit de centrale hub. Met de app kan bijvoorbeeld het volume van de sirene binnen of buiten worden ingesteld. Bij stroomuitval blijft het Ajax alarmsysteem nog minstens tien uur functioneren. Heb je specifieke wensen? Dit alarmsysteem kan eenvoudig worden aangepast aan de wensen van de klanten.

Kies de juiste sensoren

Het je huisdieren? Dan kan het Ajax alarmsysteem eenvoudig worden aangepast. Een bewegingsalarm zal reageren als je hond of kat door de woonkamer loopt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe kun je dit probleem oplossen? Door te kiezen voor sensoren die op de radar werken. Je hond of kat kan dan gewoon door de woonkamer lopen. Het alarm zal niet reageren.

Het paniek en het dwangalarm

Doet er zich in de woning of in het bedrijf een situatie voor waardoor paniek ontstaat. Dan is er het paniekalarm. De na het indrukken van de paniekknop gewaarschuwde alarmcentrale kan in actie komen.
Stel dat je door een inbreker wordt bedreigd. Je wordt gedwongen om het alarm uit te schakelen. Dan is er het dwangalarm. Als ge gedwongen wordt om het alarm uit te schakelen dan ontvangt de alarmcentrale een bericht. De gewaarschuwde alarmcentrale kan snel reageren.

Verschillende detectoren om het alarmsysteem in werking te laten treden

Het Ajax alarmsysteem is voorzien van verschillende detectoren. Waterdetectoren, glasbreukdetectoren, CO2 detectoren, magneetcontacten, infrarood en radar laten het alarmsysteem in werking treden. Er zijn rookmelders die in staat zijn om de temperatuur te meten. Zo kunnen ze belangrijke informatie doorgeven aan het alarmsysteem. Immers, zo kan er bijvoorbeeld onderscheid worden gemaakt tussen de door verbrand eten ontstane rook en de rook in een brandende woonkamer.
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie en het bestellen kunt u kijken op de site https://www.vandulstautomatisering.nl/draadloos-alarmsysteem/