Snel en gratis online je dga hypotheek berekenen!

Als dga wil je natuurlijk snel weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen als je bijvoorbeeld een bedrijfspand wilt aankopen of wilt laten verbouwen. Het is vaak lastig om als zelfstandig ondernemer een hypotheek te berekenen omdat je vaak geen vast inkomen hebt. Het is geen kwestie van je salarisstroken of je jaaropgave erbij pakken en de bedragen overnemen. Aan rekentools van banken heb je dus vaak niets omdat die alleen geschikt zijn voor aanvragers die in loondienst zijn.

Een speciale rekentool voor de dga hypotheek

Bij Fina Forte vind je een handige rekentool waarmee je als zelfstandige een hypotheek berekening kunt maken. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de omzet van je bedrijf en de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen. Er wordt altijd een zeer zorgvuldige afweging gemaakt bij de beoordeling, en die vindt altijd plaats tijdens een persoonlijk gesprek. De online tool is alleen bedoeld om je dga hypotheek te berekenen en een globaal idee te krijgen van wat er mogelijk is. Hieraan kun je dan ook geen rechten verbinden.

Maak een afspraak voor de beste hypotheek voor de dga

Als je op zoek bent naar een goede hypotheek dan is Fina Forte een goede keuze. Hier tref je deskundigen aan die gewend zijn om met ondernemers te overleggen over het verstrekken van een hypotheek. Je kunt dus verwachten met een deskundige in gesprek te gaan die het bedrijfsleven als zijn broekzak kent en precies weet welke vragen relevant zijn. Wil jij ook weten wat er mogelijk is voor jou als dga met behoefte aan een hypotheek, breng dan nu een bezoek aan de website van Fina Forte en bereken alvast hoeveel jij ongeveer kunt lenen. Hieraan kun je geen rechten verbinden, maar het geeft wel een duidelijke indicatie van hoeveel je ongeveer kunt lenen. Als dit bedrag afdoende lijkt is het zeker de moeite waard om een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek te maken.